RING 70 100 717 mandag - fredag 9-17

Om Markiseland

Om os

Markiseland – En del af Gardin Lis

Gardin Lis har i mere end 35 år solgt både markiser og gardiner til private og erhverv. I 2020 opstod tanken om en ny hjemmeside med udelukkende fokus på markiser. Heraf opstod tanken om Markiseland.

Markiseland er en del af Gardin Lis, sammen med bl.a. Discount Gardiner og webshoppen med Danmarks billigste gardiner 123Gardiner, og har derfor samme brancheerfaring, dygtige sælgere og fokus på kvalitet. Bestiller du et besøg af markisebussen fra Markiseland vil du blive mødt af Gardin Lis busser.

 

Vi skaber også stemning overalt!

Ligesom hos Gardin Lis servicerer vi dig, både som privat, virksomhed eller institution. Vi har fokus udelukkende på at finde den bedste udendørs solafskærmning til dig, hvad end det er markiser eller screens.

Hvis du ønsker at give terrassen nyt liv, har brug for rådgivning til valg af solafskærmning eller blot vil høre om dine muligheder, så står Markiseland altid klar til at hjælpe dig med gratis og uforpligtende besøg samt tilbud på din nye udvendige solafskærmning.

Vi hjælper dig gerne, uanset om det er til privatboligen eller virksomheden. Ligesom Gardin Lis lægger vi høj vægt på at skabe stemning overalt.

 

Find os i Randers og Rødovre

Markiseland kører ud fra vores hovedkontor i Randers, men også fra vores filial i Rødovre. Her kan du komme ud og se markiserne i fuld størrelse og få en fornemmelse af, hvad der passer bedst til dit hjem.

Ekspertise for pengene! Få en totalløsning med hjælp til alt lige fra rådgivning og opmåling til montering samt vedligeholdelse og reparation. Markiselands professionelle markisekonsulenter kommer ud til dig, så I sammen kan finde den bedste løsning.

Kontakt os gerne på tlf. 70 10 07 17, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig, eller bestil et besøg af markisebussen via vores online formular og bliv ringet op på næst kommende hverdag. Er du på udkig efter gardiner og har mod på at montere selv? Så besøg vores partner 123Gardiner, som har Danmarks største udvalg til markedets laveste priser.