fbpx

RING 70 100 717 mandag - fredag 9-17

Book markisebussen

Markisebus

Book et besøg af vores markisebus – Det er gratis og uforpligtende!

Ønsker du besøg af vores markisebus? Så udfyld nedenstående formular, og vi vil ringe dig op først kommende hverdag. Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 70 10 07 17, hvis du ønsker at booke en tid med det samme.

Markisebussen – Hvordan fungerer det?

Med markisebussen kommer vores dygtige salgskonsulenter ud til dig, hvor de viser stofprøver, sørger for opmålingen og selvfølgelig giver gode råd & vejledning. Markisebussen indeholder forskellige kollektioner af bl.a. markiser. Ved at få markisebussen ud til dig, kan du i ro og fred vælge den optimale løsning til dit hjem. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er ude hos dig – det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Markisebussen giver også mulighed for at rådgive dig i hjemmet ift. hvilken markiseløsning, der er optimal ift. dine ønsker og behov. Vi ønsker med vores gode service og markisebussen at skabe flotte og funktionelle løsninger til din terrasse eller dit uderum. Vi ønsker at skabe stemning overalt!

Vores markisekonsulenter har mange års erfaring og dermed stor indsigt i hvilken markiseløsning, der egner sig til hvilke behov, og hvad der er moderne ift. valg af farver. Vi sætter kvalitet i højsæde og tilbyder derfor løsninger med lang levetid og holdbarhed.

Markiseland er en del af Gardin Lis, så det er vores Gardin Lis busser, der vil komme ud til dig, når du booker et besøg.

 

Bestil markisebus

Når du har udfyldt og indsendt formularen, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde det tidspunkt, der passer dig bedst.