RING 70 100 717 mandag - fredag 9-17

BOOK MARKISEBUS & SPAR 30% PÅ DIN MARKISE

Drømmer du om en ny markise? Book et gratis og uforpligtende besøg af markisebussen nu, og få både hjælp til opmåling, gode råd og et tilbud på ny markise. Lige nu får du 30% rabat.

Markisebus

Bestil markisebus

Når du har udfyldt og indsendt formularen, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde det tidspunkt, der passer dig bedst.

Book et besøg af vores markisebus – Det er gratis og uforpligtende!

Ønsker du besøg af vores markisebus? Så udfyld nedenstående formular, og vi vil ringe dig op først kommende hverdag. Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 70 10 07 17, hvis du ønsker at booke en tid med det samme.

Markisebussen – Hvordan fungerer det?

Med markisebussen kommer vores dygtige salgskonsulenter ud til dig, hvor de viser stofprøver, sørger for opmålingen og selvfølgelig giver gode råd & vejledning. Markisebussen indeholder forskellige kollektioner af bl.a. markiser. Ved at få markisebussen ud til dig, kan du i ro og fred vælge den optimale løsning til dit hjem. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er ude hos dig – det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Markisebussen giver også mulighed for at rådgive dig i hjemmet ift. hvilken markiseløsning, der er optimal ift. dine ønsker og behov. Vi ønsker med vores gode service og markisebussen at skabe flotte og funktionelle løsninger til din terrasse eller dit uderum. Vi ønsker at skabe stemning overalt! Vi forhandler både markiser med motor, markiser til terrassen, pergola markiser og mange, mange andre typer af markiser.

Vores markisekonsulenter har mange års erfaring og dermed stor indsigt i hvilken markiseløsning, der egner sig til hvilke behov, og hvad der er moderne ift. valg af farver. Vi sætter kvalitet i højsæde og tilbyder derfor løsninger med lang levetid og holdbarhed.

Markiseland er en del af Gardin Lis, så det er vores Gardin Lis busser, der vil komme ud til dig, når du booker et besøg. Er du på udkig efter nye gardiner? Så book gardinbus hos Gardin Lis her.